Om oss

Att bygga och att skapa någonting på egen hand ger en kick för självkänslan och för självförtroendet. Att misslyckas med att slutföra det man företagit sig ger en exakt motsatt känsla. Därför är det också viktigt att man hela tiden utgår från sig själv inför ett byggprojekt, en renovering eller någonting annat där verktyg ska användas. Vi vill underlätta detta. Genom att skapa färdiga guider – så här gör du – och genom att ge initierade, professionella tips så vill vi att du ska vara väl förberedd och ha rätt planering när du ska sätta igång att bygga.

Vi kommer att skriva om olika, vanliga renoveringar och titta närmare på hur mycket dessa kostar, hur lång tid de tar och vilka verktyg som ska användas. Det ger dig lite mer kött på benen och där du förhoppnings lyckas ta allting hela vägen från start till mål.

Vi kommer även att titta närmare på lite mer avancerade renoveringar. Detta sker också med ett tydligt syfte. Nämligen att få dig att avstå! I vissa fall så tjänar man på att ta professionell hjälp – åtminstone i någon mån – och inte själv stånga sig blodig. Att ge sig in i något projekt som egentligen kräver proffs är något som kostar pengar, tar tid och – i många fall – kan kosta relationer. Det är inte roligt att leva i ett byggkaos. Här ska vi ge dig tips om hur du ska agera för att hitta rätt byggföretag och hur du ska undvika de företag av en sämre kvalitet som, tyvärr, finns därute i vårt land.

Fram med verktygslådan. Nu kör vi!