En totalrenovering i Stockholm förändrar allt

Huset i Stockholm var vackert men skulle kräva en totalrenovering för att bli beboeligt. Erika var skeptisk till att det ens var möjligt att rädda huset.

Huset som maken hade köpt var bara ett skal som även det var fallfärdigt. Hur han skulle få huset beboeligt igen kunde hon inte förstå. Husköpet var ett impulsköp. Martin, som maken hette, hade sett till salu-skyltar och åkt in för att titta. Han hade blivit förälskad, inte bara i huset, utan även i omgivningarna. Erika höll med om att det var otroligt vackert.

Martin var envis och ville att Erika skulle vara med och se förvandlingen. Först följde hon med för husfridens skull. Men allteftersom arbetet pågick kände hon att hon blev mer indragen. Byggfirman som gjorde totalrenoveringen hade verkligen duktiga hantverkare som jobbade hårt för att ro iland projektet. Nu började det kännas mindre som ett skal och mer som ett hus.

Lyckad totalrenovering

Erika hade varit tvungen att åka iväg på en jobbresa och kände hur hon längtade hem till Martin och det nya huset. Totalrenoveringen utanför Stockholm hade blivit lika mycket en del av hennes vardag som av hans. Hon kände stor lättnad när resan tog slut och hon fick åka hem igen. Dagen har flutit på och hon hade kunnat sluta sitt arbete tidigare. Så hon åkte direkt till huset där Martin redan var på plats.

Erika häpnade över hur långt de hade kommit. Husfasaden hade hon redan sett målad. Det var när hon klev över tröskeln som förvandlingen slog henne. Där det hade varit isolering satt nu fina väggar. De var inte tapetserade ännu men hon kunde se framför sig hur det skulle bli. Martin tittade förvånat på henne när hon kröp in i hans famn och sa tack medan hon såg sig omkring. Då log han bara nöjt och höll om henne en lång stund.

För att kunna få mer information besök hemsida: totalrenoveringstockholm.nu