Trädfällning i Nacka bit för bit

En trädfällning i Nacka ska göras av proffs. Då blir du lätt av med även det där stora trädet som ser ofantligt ut i din lilla trädgård. Det går att fälla det bit för bit på ett betryggande sätt.

Kanske har du tröttnat på att kratta oändliga mängder med löv och vill ha en stor och fri yta i trädgården istället. Eller så har trädet vuxit sig högre och större än någonsin och du är rädd att det ska falla ner på huset inom en snar framtid. Ring till en professionell trädfällare så blir du av med problemet för gott. De har verktyg, utrustning och vana, och hur trädet än växer så får du bort det. Är det riktigt stort så fäller man det bit för bit.

Stubbfräsning för en plan gräsyta

När trädet är fällt kan du be att få veden uppsågad. Det du inte vill ha, det vill säga sly och grenar, tar firman hand om och forslar bort. Som en extra finess kan de fräsa ner stubben åt dig också. Då fräser man ner en bit under markytan och sedan kan du lägga jord och så gräs ovanpå. Vips så är det gräsmatta alltsammans.
Kanske vill barnen ha en lekstuga eller studsmatta i trädgården, eller så tänker du dig att skaffa ett växthus eller en berså. Vilka dina planer än är, så är det du som bestämmer över din trädgård, och du behöver inte känna dig hotad av ett gammalt förvuxet träd. Bara anlita en trädfällare.